F1

Ρικιάρντο: «Δέκα αγώνες θα ήταν αρκετοί για να στεφθεί δίκαια Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2020»

Στον -υπό επεξεργασία- αριθμό των φετινών Γκραν Πρι στάθηκε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, υποστηρίζοντας πως μετά από δέκα αγώνες θα φανεί ποιος ενδέχεται να στεφτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2020.

Με τους διοργανωτές της Formula 1 να ελπίζουν πως θα έχουν διεξαχθεί ήδη δεκαοκτώ Γκραν Πρι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θεωρεί πως στους δέκα αγώνες θα μπορούμε να ξέρουμε ποιος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020.

Ο πιλότος της Renault, υποστήριξε πως σε τέσσερις με πέντε αγώνες θα είναι δύσκολο να έχει ξεκαθαρίσει το ποιος μπορεί να κατακτήσει τη φετινή σεζόν, λέγοντας συγκεκριμένα: «Αν πάρουμε οποιοδήποτε στοιχείο των δέκα αγώνων και άνω, υπάρχουν αρκετοί αγώνες εκεί για να καταλάβω ποιος είναι ο πρωταθλητής στο μυαλό μου. Προφανώς, η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική γύρω από τα πάντοκ χωρίς θεατές, τουλάχιστον για το πρώτο μέρος της σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι αγωνιζόμαστε. Οι ίδιοι οδηγοί, τα ίδια αυτοκίνητα. Για μένα ο ανταγωνισμός δεν πρόκειται να αλλάξει».

Από την άλλη, ο Αυστραλός πιλότος στάθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας, με τον ίδιο να δηλώνει: «Ένα πράγμα για το οποίο είμαι βέβαιος, επειδή το έχω ήδη βιώσει, είναι το σύνολο των τεστ για COVID-19 που γίνονται από τη μύτη... αυτό δεν είναι διασκεδαστικό. Και πρέπει να το κάνουμε πιθανότατα άλλες 30 φορές εφέτος. Δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτό είναι κάτι που ξέρω ότι θα συμβεί και σίγουρα δεν είναι κάτι που ανυπομονώ».

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x