sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σάντσο, Βαράν, Ράμος και… άλλοι: Οι πιο «hot» μεταγραφές που έχουμε δει ως τώρα!

Ράφαελ Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μέμφις Ντεπάι… είναι μερικές μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και έχουν προκαλέσει… ντόρο.

Σάντσο, Βαράν, Ράμος και… άλλοι: Οι πιο «hot» μεταγραφές

Παρόλο που η πανδημία έχει χτυπήσει έντονα και τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως και τα οικονομικά των ομάδων, μέχρι στιγμής ωστόσο έχουν γίνει σημαντικές μεταγραφές και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα σεζόν για να τις απολαύσουμε στα γήπεδα!

Βαράν, Αγουέρο, Ντεπάι, Ράμος, Σάντσο, Ντοναρούμα, είναι μεταξύ των μεταγραφών που έχουν τραβήξει τα βλέμματα!

Πάμε να δούμε τις πιο βαρβάτες μεταγραφές μέχρι τώρα.

Τζέιντον Σάντσο


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ο 21χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ από το 2017 και με 85 εκατομμύρια ευρώ τον έκανε δικό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον γερμανικό σύλλογο μετράει 137 συμμετοχές, 50 γκολ και 64 ασίστ, ενώ επιστρέφει στην Αγγλία μετά από χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι. Αναμφίβολα μέχρι στιγμής είναι το... μπαμ του καλοκαιριού με διαφορά από το δεύτερο!



Ράφαελ Βαράν


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ίσως και το δεύτερο κορυφαίο μεταγραφικό χτύπημα να ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον έκαναν δικό τους με κάτι λιγότερο από 50 εκατ. ευρώ, με τον Γάλλο στόπερ να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από σχεδόν μια δεκαετία! Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα τρίβει τα… χέρια του!



Σέρχιο Ράμος


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ο μεγάλος αρχηγός αποχώρησε από την ομάδα της καρδιάς του και έγινε κάτοικος… Παρισιού! Ο Σέρχιο Ράμος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Ρεάλ Μαδρίτης! Από τα deal της χρονιάς και της… δεκαετίας, με την Παρί να αποκτά έναν από τους καλύτερους στόπερ του κόσμου, με τεράστια προσωπικότητα αλλά και ευχέρεια στο σκοράρισμα.



Αχράφ Χακίμι


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Για ένα χρόνο ο Μαροκινός πραγματοποίησε 45 συμμετοχές, 7 γκολ και 11 ασίστ μέχρι να τον… αρπάξει η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον έκανε δικό της με 60 εκατ. ευρώ, με την Ίντερ να βγαίνει κερδισμένη αφού αν μη τι άλλο έβγαλε 20 εκατ. ευρώ περισσότερα από αυτά που είχε ξοδέψει για τον Χακίμι!



Νταγιό Ουπαμεκανό


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ο Γάλλος στόπερ από το 2017 αγωνιζόταν στη Λειψία μετρώντας 154 εμφανίσεις, 4 γκολ και 3 ασίστ. Η Μπάγερν Μονάχου τον απέκτησε με το ποσό των 42,50 εκατομμυρίων ευρώ, θέλοντας να αντικαταστήσει με αυτόν το κενό του Μπόατενγκ που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος!



Τζίτζι Ντοναρούμα


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Από το 2015 αγωνιζόταν με την φανέλα της Μίλαν έχοντας πραγματοποιήσει 251 συμμετοχές, κρατώντας καθαρή την εστία της 88 φορές. Η Παρί Σεν Ζερμέν τον απέκτησε ως ελεύθερο μέχρι το 2026 και μένει να φανεί αν ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία μπορεί να... εκθρονίσει τον Κέιλορ Νάβας και να πάρει τα γάντια του βασικού.



Μπεν Γουάιτ


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Με 58,50 εκατομμύρια ευρώ η Άρσεναλ απέκτησε τον Γουάιτ από την Μπράιτον, όπου αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2014 όταν τον είχε πάρει από τις ακαδημίες της. Ο Μικέλ Αρτέτα ελπίζει πως ο νεαρός στόπερ θα καταφέρει να λύσει το μόνιμο αμυντικό πρόβλημα των «κανονιέρηδων».



Ντέιβιντ Αλάμπα


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Το 2011 φόρεσε πρώτη φορά την φανέλα της Μπάγερν και δέκα χρόνια αργότερα τον απέκτησε ως ελεύθερο η Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον γερμανικό σύλλογο μετράει 431 συμμετοχές, 33 γκολ και 55 ασίστ. Ένα πολυεργαλείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνιστεί, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ, μπακ και χαφ!



Αντρέ Σίλβα


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Η Λειψία έβαλε το χέρι στην τσέπη και έβγαλε 23 εκατομμύρια ευρώ για να τα δώσει στην Άιντραχτ για την απόκτηση του Αντρέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος από το 2020 αγωνιζόταν στους «αετούς» μετρώντας 71 συμμετοχές, 45 γκολ και 15 ασίστ. Έκανε το... μπαμ την περασμένη σεζόν όντας ο δεύτερος σκόρερ της Bundesliga, μένει να φανεί αν μπορεί να σβήσει το κενό που έχει αφήσει ο Τίμο Βέρνερ.



Μέμφις Ντεπάι


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Με τη Λιόν από το 2017 μέτρησε 178 εμφανίσεις, 76 γκολ και 55 ασίστ, ώσπου τον «άρπαξε» η Μπαρτσελόνα ελεύθερο και πλέον θα φοράει τα «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2023!



Σέρχιο Αγουέρο


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ο Αργεντινός φορ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα με σκοπό να... αντικαταστήσει το "φάντασμα" του Λουίς Σουάρες! Φεύγει από την Μάντσεστερ Σίτι ως θρύλος του συλλόγου και πλέον ελπίζει πως θα μπορέσει να κατακτήσει τίτλους και με τους Καταλανούς!



Ιμπραχίμα Κονατέ


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Η Λίβερπουλ έδωσε 40 εκατ. ευρώ στη Λειψία για να προχωρήσει στην απόκτηση του 22χρονου στόπερ. Με τον γερμανικό σύλλογο μετράει 95 εμφανίσεις, 4 γκολ και μια ασίστ από το 2017 και έπειτα και ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει πως θα φτιάξει ένα ισχυρό δίδυμο στην άμυνα παρέα με τον Φαν Ντάικ που επιστρέφει.



Εμιλιάνο Μπουεντία


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

38,40 εκατ. ευρώ έδωσε η Άστον Βίλα στη Νόριτς για να αποκτήσει τον 24χρονο Αργεντινό. Ο δεξιός εξτρέμ αγωνιζόταν στα «καναρίνια» από το 2018 με 121 συμμετοχές, 24 γκολ και 42 ασίστ. Παίκτης με τρομερή ποιότητα, βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και έχει το γκολ, παρότι είναι εξτρέμ!



Ροντρίγκο Ντε Πάουλ


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τον απέκτησε μέχρι το 2026, δίνοντας στην Ουντινέζε το ποσό των 35 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός αγωνιζόταν στην ιταλική ομάδα από το 2016 και σε 184 εμφανίσεις μετράει 34 γκολ και 36 ασίστ, ηταν ζήτημα χρόνου να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή!



Ανχελίνιο


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Παίκτης της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Ανχελίνιο από το 2019, με τη Λειψία να αποκτάει τον Ισπανό αριστερό μπακ/χαφ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το 2025. Οι «πολίτες» έβαλαν στα ταμεία τους για αυτή τη μεταγραφή 18 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον εμπιστεύτηκε, στη Λειψία πάντως κάνει «παπάδες».



Χακάν Τσαλχάνογλου


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έπαιζε στη Μίλαν από το 2017 και έμεινε ελεύθερος, με την Ίντερ να μη χάνει αυτή την ευκαιρία και να τον κάνει δικό της μέχρι το 2024. Με τους «ροσονέρι» μετράει 172 συμμετοχές, 32 γκολ και 48 ασίστ. Η «κλοπή» της χρονιάς, με τους «νερατζούρι» να βρίσκουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Έρικσεν.



Πάτσον Ντάκα


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ένα ακόμη προϊόν της Σάλτσμπουργκ, με τον νεαρό επιθετικό να θεωρείται ο… απόγονος του Έρλινγκ Χάαλαντ! O 22χρονος φορ είχε την περασμένη σεζόν 27 γκολ και 7 ασίστ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ πρόπερσι είχε άλλα 24 (και 8 ασίστ) σε 31 παιχνίδια! Δικαίως η Λέστερ έβγαλε 30 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει.



Ντόνιελ Μάλεν


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Τον μάθαμε από τις μάχες των ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) με την Αϊντχόφεν, τον θαυμάσαμε στο Euro. Πλέον, αποχαιρετά την Ολλανδία καθώς θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζέιντον Σάντσο στα εξτρέμ της Ντόρτμουντ, η οποία πλήρωσε 30 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν για να τον κάνει δικό της!



Μπράιαν Χιλ


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Σεβίλλης δεν θα αγωνίζεται πια στην Ανδαλουσία! Ο 20χρονος εξτρέμ αποχώρησε με προορισμό το Λονδίνο, αφού η Τότεναμ έδωσε 25 εκατ. ευρώ και τον Έρικ Λαμέλα για να τον αποκτήσει! Στην Σεβίλλη, βέβαια, δεν πρόλαβε να δείξει πολλά αφού η καλή του σεζόν ήταν η περσινή, όντας δανεικός στην Εϊμπάρ (28/4/3).



Ματέο Πολιτάνο


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Δεν έκανε στην Ίντερ, αλλά έκανε στη Νάπολι! Ο Ματέο Πολιτάνο δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε στους «νερατζούρι», δόθηκε δανεικός πέρυσι στους «παρτενοπέι» και πλέον είναι κάτοικος Νάπολη και με τη… βούλα αφού καταβλήθηκε η ρήτρα των 19 εκατ. ευρώ! Την περασμένη σεζόν έβγαλε μάτια, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα.



Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Η κίνηση-ματ της Παρί Σεν Ζερμέν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι! Ένα πολυεργαλείο στον άξονα, όντας άριστος τακτικά και ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ηγέτης της Ολλανδίας στο Euro, ένας παίκτης που προσέφερε πολλά στην Λίβερπουλ και την οδήγησε σε τρόπαια στην πενταετία του με τα κόκκινα. Η Παρί τον απέκτησε ως ελεύθερο!



Φικάγιο Τομόρι


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Η Μίλαν τον πήρε δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο και ο Αγγλοκαναδός στόπερ κατάφερε να συμμορφώσει την άμυνα των «ροσονέρι». Ο Στέφανο Πιόλι όχι απλώς πείστηκε από τον 23χρονο, αλλά θέλησε να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του για τη νέα σεζόν. Κάπως έτσι, η Μίλαν έδωσε σχεδόν 30 εκατ. ευρώ (29,20) στην Τσέλσι και τον έκανε δικό της.



Μπουμπακαρί Σουμαρέ


Οι top είκοσι μεταγραφές μέχρι στιγμής

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην πορεία της Λιλ προς τον τίτλο, ο Μπουμπακαρί Σουμαρέ ήταν λογικό πως θα προσέλκυε τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Λέστερ, όμως, κινήθηκε ταχύτερα από κάθε άλλη ομάδα και τον έκανε δικό της με την… προνομιακή τιμή των 20 εκατ. ευρώ! Δεν τα λες και πολλά για τον 22χρονο χαφ, ο οποίος την τελευταία τετραετία ανήκε στην Λιλ και δείχνει πως του ανήκει το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x