F1

Σάινθ: «Γελάω με αυτούς που χλευάζουν τη Φεράρι»

Ο Κάρλος Σάινθ δήλωσε πως έχουν άδικο όσοι απαξιώνουν τη Φεράρι λόγω της φετινής κακής σεζόν.

Κατηγορηματικός πως δεν έχουν δίκιο όσοι λοιδορούν τη Φεράρι εξαιτίας της κακής χρονιάς που διανύει εμφανίστηκε ο Κάρλος Σάινθ.

Ο πιλότος της ΜακΛάρεν παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό Zoom και μοιράστηκε την εμπειρία του από την επίσκεψή του στην Ιταλία για τους αγώνες σε Μόντσα και Τοσκάνη, αφότου έχει γίνει γνωστό πως το 2021 θα ενταχθεί στο δυναμικό της Φεράρι.

Ο Ισπανός πιλότος σχολίασε μεταξύ άλλων την επικείμενη άφιξή του στη Φεράρι. «Όταν πηγαίνεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Φεράρι οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι σε προσέχουν πολύ περισσότερο και αποκτάς περισσότερη πίεση. Αυτό όμως με ενθουσιάζει και ανυπομονώ να το ζήσω. Είμαι πολύ περήφανος που θα τρέξω για τα χρώματα της Φεράρι! Είμαι σίγουρος ότι η Φεράρι θα είναι πολύ καλύτερη το 2021» είπε ο Σάινθ.

Ο 26χρονος πιλότος δήλωσε, επίσης, ότι είναι εκστασιασμένος από την υποδοχή που του έχουν επιφυλάξει οι οπαδοί της Φεράρι αυτό το διάστημα (που βρίσκεται στην Ιταλία) που είναι μίας μορφής «καλωσόρισμα» στην ιταλική ομάδα. « Είμαι δυο εβδομάδες στην Ιταλία κι έχω μείνει έκπληκτος από τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων που με γνωρίζει και μου μιλάει στο δρόμο. Για αυτό το λόγο γελάω με αυτούς που χλευάζουν τη Φεράρι λόγω της κακής της φετινής επίδοσης. Μακάρι να είχαν ζήσει αυτό που ζω εγώ τις τελευταίες μέρες. Είναι μία απίστευτη εμπειρία. Λίγοι μπορούν να νιώσουν αυτό που νιώθω εγώ» επισήμανε ο Ισπανός.

Όσον αφορά τις προβλέψεις του για τη σεζόν 2021 με τη Φεράρι ο Σάινθ δήλωσε: « Οι οπαδοί της Φεράρι πρέπει να έχουν υπομονή και εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ. Έχω μιλήσει ήδη με τον Ματία Μπινότο (σ.σ. αφεντικό της Φεράρι). Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερο το μονοθέσιο σε σχέση με το φετινό. Θα τα πάμε πολύ καλά».

Ακόμη, ο Σάινθ είπε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο στους εναπομείναντες 9 αγώνες με τη ΜακΛάρεν που απομένουν για τη φετινή χρονιά. «Χρωστάω πολλά στη ΜακΛάρεν και χάρη σε αυτή απέκτησα την ευκαιρία να πάρω μεταγραφή στη Φεράρι. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο στους εναπομείναντες αγώνες και γιατί όχι να κερδίσω έναν αγώνα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x