Στίβος

Πάνε στο Ευρωπαϊκό κλειστού οι κορυφαίοι Βρετανοί του 2021, εκτός η Μούιρ

Οι κορυφαίοι Βρετανοί πρωταθλητές στίβου θα δώσουν το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν, 4-7 Μαρτίου.

Θα συμμετάσχουν στη 41μελή αποστολή στίβου της Βρετανίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν σε δύο εβδομάδες τα μεγαλύτερα ονόματα και οι κορυφαίοι φέτος στην Ευρώπη. Η βρετανική ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού ανακοίνωσε την Τρίτη τους «εκλεκτούς» της για την πολωνική πόλη και στους αθλητές που θα δώσουν το «παρών» ξεχωρίζουν πέντε άτομα.

Μιλάμε για τον κορυφαίο στην Ευρώπη στα 800 μέτρα ανδρών, Ελιοτ Τζάιλς, την κορυφαία στα 800 γυναικών, Κέλι Χόντγκιντσον, που έχει και το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων στο αγώνισμα, την κορυφαία στην Ευρώπη στο επί κοντώ, Χόλι Μπράντσο, την κορυφαία στην Ευρώπη στα 60 μέτρα με εμπόδια, Τίφανι Πόρτερ, και τον «ασημένιο» πρωταθλητή Ευρώπης στα 60 μέτρα με εμπόδια στη Γλασκώβη, Αντριου Πότζι.





Αντίθετα, δε θα αγωνιστεί στην Πολωνία η μεταλλιούχος σε μεγάλες διοργανώσεις στις μεσαίες αποστάσεις, Λόρα Μούιρ, ώστε να επικεντρωθεί στον ανοιχτό και δη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x