Γενικά

Σκόκο: «Είδα την κρίση στην ΑΕΚ»

Στο… πετσί του ένιωσε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα ο Νάτσο Σκόκο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του. Ο «υδραυλικός» αναφέρθηκε στις δυσκολίες στις πληρωμές στην ΑΕΚ, αλλά και στο πάθος των οπαδών.

Οι φίλοι της ΑΕΚ (και όχι μόνο) μνημονεύουν συχνά τ’ όνομά του. Άλλωστε τα αγωνιστικά του κατορθώματα δίνουν συνεχώς λόγους. Κι ο ίδιος ο Νάτσο Σκόκο όμως, αναφέρεται συχνά στο πέρασμά του από την «Ένωση».

Σε συνέντευξή του λοιπόν στο «sofoot.com», ο Αργεντινός είπε, μεταξύ άλλων και για τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα: «Υπήρχαν πολλές προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και της Αγγλίας, αλλά η διοίκηση αρνήθηκε να με παραχωρήσει και ποτέ δεν πήγα σε αυτές τις χώρες. Τελικά έφυγα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επειδή η ομάδα περνούσε δύσκολα λόγω της οικονομικής κρίσης. Πήγα στην Ελλάδα πριν την κρίση, αλλά την είδα μπροστά μου».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «οι πληρωμές ήταν δύσκολες και η ΑΕΚ μου χρωστούσε πολλά χρήματα», σημείωσε ότι «ήρθε η πρόταση από την Αλ Αΐν, η οποία ήταν οικονομικά συμφέρουσα και ήταν και η καλύτερη λύση για μένα να φύγω».

Πέρα απ’ όλα αυτά πάντως, ο Σκόκο δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο πάθος των οπαδών της «Ένωσης». Παρόλο λοιπόν που ξεχνά και το άσχημο περιστατικό στο σπίτι του, σημείωσε:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει σε αυτό της Αργεντινής. Οι οπαδοί είναι πολύ εκδηλωτικοί. Την Πέμπτη η ομάδα είχε περάσει στον τελικό του Κυπέλλου και την Κυριακή παίξαμε με τον Ολυμπιακό και χάσαμε 6-0. Ήταν πολύ σημαντικό ματς για την ΑΕΚ και τους οπαδούς μας. Κατά την διάρκεια εκείνης της νύχτας, κάποιοι ήρθαν έξω από το σπίτι μου και πέταξαν βόμβες μολότοφ. Ωστόσο δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x