Μοτοσικλέτα

Σοκ: Σκοτώθηκε ο αναβάτης στα Moto 2, Λουίς Σάλομ! (video)

Την τελευταία του πνοή εντός πίστας σε ηλικία 24 ετών άφησε ο αναβάτης στην κατηγορία Moto2, Λουίς Σάλομ, καθώς έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην πίστα της Καταλονίας και υπέκυψε στα τραύματά του

Θρήνος στον κόσμο του μηχανοκίνητων σπορ και γενικότερα του αθλητισμού, καθώς ο αναβάτης στην κατηγορία Μoto2, Λουίς Σάλομ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πίστα της Καταλονίας.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο των δοκιμών, ο 24χρονος Ισπανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και με μεγάλη ταχύτητα τράκαρε στα λάστιχα που βρίσκονται εκτός πίστας για λόγους ασφαλείας.

Ο νεαρός διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο, αλλά δεν άντεξε, υποκύπτοντας στα τραύματά του. Το τραγικό γεγονός επιβεβαιώθηκε και επίσημα: «Έπειτα από ένα περιστατικό στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Καταλονίας, με μεγάλη μας λύπη σας επιβεβαιώνουμε το χαμό του Λουίς Σάλομ», αναφέρει η ομοσπονδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Ισπανός αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα από το 2009 και μετρούσε 41 παρουσίες σε πόντιουμ στο Moto2.

Ο θάνατός του είναι ο πρώτος σε αγώνες μοτοσυκλετών μετά από εκείνον του Μάρκο Σιμοντσέλι το 2011 στην πίστα της Σεπάνγκ.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x