Μοτοσικλέτα

Σοκάρει η οδηγός αγώνων που αποκαλύπτει σεξουαλική παρενόχληση

Η Έλενα Μάιερς αποσύρθηκε το 2015 εντελώς ξαφνικά. Σήμερα αποκαλύφθηκε ο λόγος και προκαλεί σοκ.

Σε πολύ νεαρή ηλικία η Έλενα Μάιερς έφτιαξε το όνομά της ως μια από τις κορυφαίες οδηγούς σε αγώνες μοτοσυκλετών. Όταν αποσύρθηκε το 2015, η απόφασή της προκάλεσε πολλές απορίες. Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, η ίδια αποκάλυψε ότι όλα συνέβησαν επειδή έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Η αλήθεια είναι πως φοβόμουν να μιλήσω για ό,τι έγινε, για να μη χάσω τη στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των fans, των χορηγών και της κοινότητας των οδηγών αγώνων. Επίσης νόμιζα πως θα μπορούσα να θάψω την αλήθεια, να την αφήσω πίσω μου και να συνεχίσω, αλλά έκανα λάθος και δεν μπορώ να μείνω άλλο σιωπηλή.

Μια μέρα μετά τον τελευταίο μου αγώνα για το 2014, δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από έναν μασέρ σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια. Κατήγγειλα το περιστατικό σε υπαλλήλους του ξενοδοχείου, αλλά κανείς δεν με βοήθησε. Αποφάσισα να μιλήσω σε ένα περιοδικό για να μοιραστώ μαζί σας την αλήθεια για το τι συνέβη. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες που βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν ανάλογες τραυματικές εμπειρίες. Παρακαλώ, μη μένετε σιωπηλοί!
», αναφέρει η 24χρονη.

«Μετά από αυτό το περιστατικό δεν ήθελα να ανέβω ξανά σε μοτοσικλέτα. Όμως αυτό μπορεί να αλλάξει», πρόσθεσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x