bwinΣΠΟΡ FM

Ο BwinΣΠΟΡ FM και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος χάρισαν σε έναν τυχερό μακέτα του «Άνφιλντ»

Ένα μοναδικό και ανεκτίμητο δώρο για συλλέκτες από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ένα μοναδικό – συλλεκτικό δώρο έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μέσα από την εκπομπή του «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος υποδέχθηκε τον Απόστολο Κτίστη, ο οποίος δημιούργησε τη μακέτα του γηπέδου της Λίβερπουλ, του «Άνφιλντ», που χάρισε σε έναν τυχερό ακροατή.

BwinΣΠΟΡ FM: Χάρισε τη μακέτα του «Άνφιλντ»

«Το πρώτο είναι να δω τη φωτογραφία και να φτιάξω την κλίμακα, η οποία είναι 1:250. Στη συνέχεια παίρνω τα υλικά και το διάστημα που απαιτείται είναι πάνω από 2,5 μήνες, όπως έγινε και με αυτό το γήπεδο (Άνφιλντ)», είπε αρχικά ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της σελίδας «Life Is Wood».

«Μπορεί να γίνει πολύ προσωποποιημένο. Μπορεί να γίνει όπως το θέλει ο καθένας, πάντα με τις κλίμακες και τις σταθερές που απαιτούνται. ΜΕ τους φωτισμούς μπορεί να ξεπεράσει τα 200-300€. Δεν ζω από αυτή την ενασχόληση», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος είπε: «Πλέον δεν υπάρχει κάτι έτοιμο. ΜΕ το που φτιάχνω κάτι, φεύγει κατευθείαν. Δεν έχω ούτε για εμένα μία τέτοια μακέτα, για συλλογή… Πριν από λίγο καιρό είχα κάνει το προηγούμενο γήπεδο της ΑΕΚ, το Νίκος Γκούμας, και με το που έκανα το στόρι στο Instagram έφυγε και αυτό!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x