bwinΣΠΟΡ FM

H FedΕx γιόρτασε 50 χρόνια ζωής φέρνοντας στην Αθήνα την κούπα του Champions League!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο The Ellinikon Experience Center, η FedEx γιόρτασε τα 50 χρόνια της με εκλεκτούς καλεσμένους την... κούπα του Champions League αλλά και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!

Έσβησε 50 κεράκια η FedEx!

Η παγκοσμίου φήμης μεταφορική εταιρεία συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής και το γιόρτασε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο The Ellinikon Experience Center με εκλεκτούς καλεσμένους.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η FedEx ως μεγάλη χορηγός του UEFA Champions League φιλοξένησε και το ιστορικό τρόπαιο του θεσμού λίγο πριν αυτό ολοκληρώσει το ταξίδι του με προορισμό την Κωνσταντινούπολη όπου και θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός στις 10 Ιουνίου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Μarketing Manager Southeast Europe & Turkey, Μαρία Ανδριανάκου, ο Senior Sales manager Southeast Europe & GSP countries, Nτιέγκο Ασπρόζο, καθώς και ο Vice President Ground Οperations Southeast Europe, Israel & Turkey, Εσέρ Σεζέκ.

Ωστόσο, κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση δεν ήταν άλλος από τον θρύλο του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος κατέχει και τον τίτλο του FedEx brand ambassador - και μίλησε στο sport-fm.gr.

Στην εκδήλωση η παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δραστηριότητες και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, προτού το σηκώσει ψηλά ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας!

FedEx: Η εκδήλωση των 50 ετών

FedEx: Η εκδήλωση των 50 ετών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x