bwinΣΠΟΡ FM

Γαβαλάς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Με ακουστική περιγραφή και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Καραϊσκάκη»

Ο Νίκος Γαβαλάς αποκάλυψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM πως ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα έχει επίσης ακουστική περιγραφή σε οπαδούς, με προβλήματα όρασης, των δύο φιναλίστ.

Την είδηση ότι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την UEFA το νέο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό της ακουστικής περιγραφής σε οπαδούς των δύο ομάδων που θα αναμετρώνται μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Γαβαλάς.

Ο διευθυντής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης φιλοξενήθηκε στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας από τους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο με αφορμή την λειτουργία αυτής της νέας υπηρεσίας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μαζί τους ήταν ο Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος, πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε «Με άλλα Μάτια», επιστημονικός συνεργάτης του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, μέλος της επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της ΚΕΔΕ, τακτικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης. Καθώς επίσης και η Αγγελική Γαζή - Επίκουρη καθηγήτρια Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές Βασίλης Βουτσινάς, Βασίλης Γκουζέλος, Αντώνης Χαλάς, Βαγγέλης Βαλαβάνης, Νίκος Ναούμ, Μάνος Αγγουριδάκης.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή:



/////////
/////////
/////////
/////////
/////////


Εδώ μπορείτε να ακούσετε τους φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου

Και εδώ όλο το πρόγραμμα του Ράδιο Πάντειον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x