bwinΣΠΟΡ FM

Η μεγάλη επιστροφή του Αναστάση στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο Αναστάσης επέστρεψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Σας έλειψε, αλλά… επέστρεψε. Ο Αναστάσης έκανε τη μεγάλη επανεμφάνιση στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή του Γιώργου Πετρίδη.

Και παρότι παραδέχτηκε για τον αγαπημένο του μπασκετικό Παναθηναϊκό πως «… Πάμε καλά!», δεν παρέλειψε να εκφράσει και κάποιες διαφωνίες του.

«Θέλουμε ψηλό, δεν μπορεί να σε κερδίζει ο Ράιτ! Δεν γίνεται αυτό! Έχεις διαφορά 10 εκατ. ευρώ! Και να δούμε τι γίνεται με τον Βιλντόσα, αν μέχρι το καλοκαίρι δεν αποδώσει. Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός, έναν καλό αθλητικό ψηλό. Ο Νίμπο θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Αν έρθει αυτός, τελειώνει ο Ράιτ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Αταμάν φοβάται να χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ. Έπρεπε να έχει ανοίξει περισσότερο το ροτέισον, να δώσει περισσότερο χρόνο και σε Έλληνες παίκτες, όπως ο Μωραΐτης. Ο Αταμάν πάει με τα… σιγουράκια, αλλά αν-χτύπα ξύλο-χτυπήσει κανένας, να δω τι θα κάνει μετά. Ο Αντετοκούνμπο και ο Καλαϊτζάκης έχουν κάνει το βήμα, είναι σημαντικό να κερδίζεις παίκτες. Αυτή είναι η μαγιά της ομάδας, η βελτίωση αυτών θα βελτιώσει την ομάδα».

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αιώνιο αντίπαλο. «Ο Ολυμπιακός για το μπάτζετ που έχει τα πηγαίνει καλύτερα από όσο περιμέναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x