bwinΣΠΟΡ FM

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους θριάμβους του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και τη νίκη της ΑΕΚ

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τους θριάμβους του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού Ολυμπιακού σε Τούμπα και Ηράκλειο αντίστοιχα, αλλά και τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς.

Ερυθρόλευκο χρώμα είχε η Κυριακή της 18ης Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει σπουδαίες νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Στην Τούμπα, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έστησε πάρτι, πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΟΚ για την ήττα στον πρώτο γύρο, στο Καραϊσκάκη, καθώς επικράτησε 4-1 των «ασπρόμαυρων» και ξαναμπήκε στο κόλπο του τίτλου! Οι Πειραιώτες μείωσαν στο -5 τη διαφορά τους από την κορυφή και την ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα δεν δυσκολεύτηκε (3-0) κόντρα στην Κηφισιά.

Όσο για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, το σύνολο του Μπαρτζώκα «κλείδωσε» με την άμυνά του τον Παναθηναϊκό και επικρατώντας 69-58 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης, κατέκτησε την κούπα για 12η φορά στην ιστορία του!

Φυσικά, το τρίτο ημίχρονο διεξήχθη όπως πάντα στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τους θριάμβους του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού Ολυμπιακού σε Τούμπα και Ηράκλειο αντίστοιχα, αλλά και τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς.

Σχολιάζουν: Κώστας Νικολακόπουλος, Μπάμπης Χριστόγλου, Αντώνης Καρπετόπουλος, Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Κετσετζόγλου, Μιχάλης Τσόχος, Βάιος Τσούτσικας, Ηρακλής Αντύπας, Σταύρος Χονδροθύμιος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Γιώργος Τσανάκας, Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x