bwinΣΠΟΡ FM

Όροι Διαγωνισμού για το ταξίδι στον φιλικό αγώνα Γερμανία-Ολλανδία

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω του επίσημου λογαριασμού μας στο instagram.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

Ο Νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία με κάθε πρόσφορο τρόπο στην Διοργανώτρια, όταν ζητηθεί (προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας του νικητή ή άλλου ισότιμου δημοσίου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία του π.χ. διαβατήριο), για να γίνει ομαλά η ταυτοποίηση και συμμετοχή στην εκδήλωση.

Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για όποια αδυναμία, που ενδεχομένως παρουσιαστεί, του Νικητή να αποδείξει την ταυτοπροσωπία του, με συνέπεια να καταστεί αδύνατη η συμμετοχή του.

Ο Νικητής, καθώς και το άτομο της επιλογής του που θα τον συνοδεύσει (συνοδός) στο ταξίδι, επιβαρύνονται με όλα τα έξοδα μεταφοράς τους στο σημείο εκκίνησης του ταξιδιού.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου στα γραφεία του Sport-fm.gr και ο νικητής θα ανακοινωθεί με ανάρτηση στον λογαριασμό του Sport-fm.gr στο Instagram την ίδια ημέρα.

*«Tα δώρα είναι προσφορά της Interwetten 21+»

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x