bwinΣΠΟΡ FM

Το… πήραμε: Το βραβείο του ΠΣΑΤ για την καλύτερη εκπομπή στον Νίκο Ζέρβα και τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

O Νίκος Ζέρβας και ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 παρέλαβαν το βραβείο του ΠΣΑΤ για την καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή του 2022, για το αφιέρωμα στην καριέρα και τη ζωή του Βασίλη Σπανούλη!

Στην… τροπαιοθήκη του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 βρίσκεται ήδη το βραβείο του Νίκου Ζέρβα για την καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή του 2022!

Ο δημοσιογράφος-παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας κέρδισε, θυμίζουμε, το Δημοσιογραφικό βραβείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, το οποίο και παρέλαβε σήμερα στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ. Η υποψηφιότητα της δίωρης εκπομπής-αφιέρωμα στην καριέρα και την ζωή του Βασίλη Σπανούλη, που μεταδόθηκε από την συχνότητά μας την Πρωτοχρονιά του περασμένου έτους, ψηφίστηκε από την Ανεξάρτητη Επιτροπή του συνδέσμου ως η κορυφαία.

Μια εκπομπή αναδρομής από τα παιδικά του χρόνια, έρευνας και ανάδειξης των κορυφαίων στιγμών του αθλητή και ανθρώπου, Βασίλη Σπανούλη, ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ με πλούσιο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις κορυφαίων συμπαικτών και συνεργατών (Δ. Διαμαντίδης, Γ. Πρίντεζης, Ν. Ζήσης, Κ. Τσαρτσαρής, Μ. Τόμιτς, Χ. Μπαφές). Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, τα πάντα για τον κορυφαίο Ευρωπαίο γκαρντ των τελευταίων χρόνων. Ένα αφιέρωμα με πολύ μουσική, που επέλεξε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής και αναφέρεται σε ρεκόρ, τίτλους, αλλά και προσωπικές στιγμές που τον ώθησαν μέχρι την κορυφή.

ΠΣΑΤ: Το βραβείο στον Νίκο Ζέρβα

ΠΣΑΤ: Το βραβείο στον Νίκο Ζέρβα

ΠΣΑΤ: Το βραβείο στον Νίκο Ζέρβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x