bwinΣΠΟΡ FM

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον θρίαμβο της ΑΕΚ στο ντέρμπι και το… σπάσιμο του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη!

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την αγωνιστική δράση της ημέρας, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα και το… σπάσιμο του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη!

Το τρίτο ημίχρονο της πλούσιας αγωνιστικής δράσης της ημέρας (24/04) διεξήχθη, φυσικά, στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Στο ποδόσφαιρο, το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος έγινε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Σούπερ Λίγκας, και ξέφυγε στο +4 στην κορυφή από τους «πράσινους»!

Στο μπάσκετ, λίγη ώρα αργότερα, Ολυμπιακός με τρομερή άμυνα είχε τον έλεγχο στο «Παλάου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με δύο κρίσιμες βολές του Λαρεντζάκη στο τέλος, νίκησε 77-75, κάνοντας το break στο πρώτο ματς των Playoffs!

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όσα έγιναν. Σχολιάζουν: Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Κετσετζόγλου, Τάσος Νικολογιάννης, Νίκος Αθανασίου, Κώστας Νικολακόπουλος, Βάιος Τσούτσικας, Σταύρος Χονδροθύμιος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Τόλης Κοτζιάς, Χρήστος Ρομπόλης, Μιχάλης Τσόχος, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Νίκος Παγκάκης και Παναγιώτης Κεφαλάς.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x