Γενικά

Spetses 3on3 Basketball Event: 20-22 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης θα είναι ένας πραγματικός θρύλος της ελληνικής Εθνικής ομάδας µμπάσκετ, ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Σας προσκαλούµε στην εκδήλωση “3on3 Spetses Basketball”, το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου, µε φόντο το υπέροχο σκηνικό της εµβληµατικής πλατείας του Ξενοδοχείου Ποσειδώνιο στις Σπέτσες.

Επίτιµος καλεσµένος της εκδήλωσης θα είναι ένας πραγµατικός θρύλος της ελληνικής Εθνικής οµάδας µπάσκετ, ο Δηµήτρης Παπανικολάου. Στην εκδήλωση θα είναι καλεσμένος και ο Μιχάλης Πελεκάνος, για να µοιραστεί αξέχαστες στιγµές και µοναδικές εµπειρίες µε το κοινό.

Εκτός από τη συναρπαστική µπασκετική δράση, το event θα περιλαµβάνει έναν αγώνα µπάσκετ µε αναπηρικά αµαξίδια, που θα αποτελέσει πηγή έµπνευσης και θα αναδείξει το ταλέντο των Παραολυµπιακών αθλητών µας.

Δεν θα µπορούσε να λείπει και ένα εντυπωσιακό Half Time Show όπου η Marseaux θα µας χαρίσει ξεχωριστές μουσικές στιγµές διασκέδασης.
Η εκδήλωση αυτή είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν απλό αγώνα — είναι ένας τρόπος να αφήσουµε ένα µόνιµο αποτύπωµα στην κοινότητά µας.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της χειµερινής περιόδου, µε πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη των ταλέντων των νέων αθλητών του νησιού µας. Σας περιµένουµε σε ένα event, όπου θα µας ενώσει η αγάπη για το µπάσκετ ώστε µαζί να στηρίξουµε τα όνειρα των µελλοντικών πρωταθλητών µας. Κάθε πόντος ένα βήµα προς τον κόσµο που ονειρευόµαστε, κάθε πάσα µια χειρονοµία αγάπης, κάθε στιγµή µια ευκαιρία να προσφέρουµε ελπίδα.

Email Επικοινωνίας: spetses3x3@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104449287
Περισσότερες πληροφορίες στο facebook: Spetses 3on3
Instagram: Spetses3on3
Φόρµα Εγγραφής: https://forms.gle/qkaZjc2VVSetXtCs6

Σχετικά µε το Spetses 3on3: Υπό την αιγίδα του Δήµου Σπετσών και την υποστήριξη πολλών χορηγών, το Spetses 3on3 δηµιουργεί µια ευκαιρία για τη στήριξη αθλητικών δραστηριοτήτων για τους νέους αθλητές του νησιού των Σπετσών

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x