Μαχητικά Αθλήματα

Ακυρώθηκε και πάλι το Φέρι – Κλίτσκο

Για δεύτερη φορά ο πολυαναμενόμενος αγώνας μεταξύ του Τάισον Φέρι και του Βλαντιμίρ Κλίτσκο.

Νέα ακύρωση του πολυαναμενόμενου αγώνα ανάμεσα στον Τάισον Φέρι και τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Οκτωβρίου δεν πραγματοποιηθεί καθώς –όπως έγινε γνωστό- ο Φέρι κρίθηκε ανέτοιμος από τους ιατρούς μετά από τις ειδικές εξετάσεις που γίνονται πριν από κάθε αγώνα.

«Ο Τάισον, αυτή την εβδομάδα, κρίθηκε ιατρικά ανέτοιμος για τον αγώνα. Οι ειδικοί ιατροί επεσήμαναν ότι η κατάσταση του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει και θα πρέπει να ακολουθήσει μια ειδική θεραπεία για να μπορέσει να επιστρέψει στα ρινγκ. Ο Τάισον θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία η οποία χρειάζεται για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο Τάισον είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη αυτή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνεται το παιχνίδι των δύο πυγμάχων. Την πρώτη φορά, λόγος είχε σταθεί ένας τραυματισμός στο πόδι που είχε υποστεί ο Φέρι στην προπόνηση. Ο αγώνας τότε είχε μεταφερθεί για τις 29 Οκτωβρίου στο Μάντσεστερ Αρένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x