Γενικά

Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πάλης ο Πολύδωρος

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης υποταγής της Ρουμανίας κατέκτησε τη Δευτέρα ο Νίκος Πολύδωρος κι αυτό ήταν το δεύτερο της χώρας μας στη διοργάνωση.

Με το ασημένιο μετάλλιο θα επιστρέψει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης υποταγής της Ρουμανίας ο Νίκος Πολύδωρος. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στα 77 κιλά της κατηγορίας Gi και στο πρώτο του παιχνίδι επικράτησε του Γάλλου Μανζό, καθώς το τελικό 4-4 τον ευνόησε. Στη συνέχεια, αντιμετώπισε τον Ουκρανό Πιπιλένκο και νίκησε 6-0.

Στον ημιτελικό, αντιμετώπισε τον Ρουμάνο Μπουκαλέτ και επιβλήθηκε με 2-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό. Εκεί, ο Πολύδωρος αντιμετώπισε τον Ουκρανό Μάξιμτσιουκ. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 5-3 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Στη διοργάνωση συμμετείχε κι ο Ηλίας Μπούκης. Ο τελευταίος, μετά την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επανάλαβε την ίδια επιτυχία και στη Ρουμανία. Ο Μπούκης αντιμετώπισε αρχικά τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαλίν και ηττήθηκε με 7-3. Ο Ουκρανός πρωταθλητής έφτασε με ευκολία στον τελικό κι έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Μπούκη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στα ρεπεσάζ προκρίθηκε έναντι του Ρουμάνου Φλορέα και αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Χαζέν, όμως ο Ισραηλινός εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και νίκησε τον Μπούκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x