Στίβος

Δίνει λύση στο ΟΑΚΑ ο Κοντονής

Λύση στα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ θέλει να δώσει ο Σταύρος Κοντονής, όπως φάνηκε στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή του σταδίου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προκήρυξη για την ανάληψη των έργων που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά το προπονητήριο του ΟΑΚΑ προανήγγειλε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, μαζί με τον Γενικό Γραματέα του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Νίκο Κιάο και τον γενικό διευθυντή Σάββα Ανεστιάδη, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις.

Ο Σταύρος Κοντονής έδειξε απόλυτη κατανόηση στα προβλήματα που υπάρχουν και αποφάσισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα προκηρυχθεί το έργο, προκειμένου να προσπεραστούν τα γραφειοκρατικά και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x