Χάντμπολ

ΑΕΚ-Αννόβερο: Με τον κόσμο της για τη δύσκολη «ρεβάνς» στη Χαλκίδα η Ένωση

Το ισχυρό Αννόβερο υποδέχεται στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας η ΑΕΚ, μία βδομάδα μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στη Γερμανία, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση δίνει το απόγευμα της Τρίτης (21/11, 19:45) η ΑΕΚ στη Χαλκίδα, όπου θα υποδεχτεί στο «Τάσος Καμπούρης» το Αννόβερο για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του EHF European League.

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στη Γερμανία. Εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας κοίταξαν στα μάτια τον πολύ ισχυρό αντίπαλό τους, από τον οποίο ωστόσο εντέλει λύγισαν (31-25, 12-14 στο ημίχρονο).

Η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ, με τους δύο πρώτους να περνούν στη φάση των «16». Βέβαια, ελέγχει ακόμη την υπόθεση «πρόκριση», δεδομένου ότι υποδέχεται καρά σειρά το Αννόβερο και την πολωνική Ζάμπρζε, που είναι δεύτερη αυτή τη στιγμή, ενώ τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τη, θεωρητικά πιο αδύναμη, Κρίενς Λουκέρνη (την οποία έχει νικήσει στο παιχνίδι των Άνω Λιοσίων). Βέβαια, απόψε πρέπει να κάνει την αρχή και να πάρει κάτι θετικό κόντρα στους Γερμανούς.

Σε αυτήν του τη προσπάθεια, το σύνολο του Ντράγκαν Τζούκιτς -που βλέπει στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες- θα έχει μαζί του και τη συμπαράσταση του κόσμου του «δικεφάλου» (δείτε πληροφορίες για εισιτήρια εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (18/11) επικράτησε 36-20 του Ζαφειράκη Νάουσας κάνοντας το 7/7 στο πρωτάθλημα (όπου συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με Ολυμπιακό).

Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά από το ehftv.com, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου:

Τρίτη (21/11)

ΑΕΚ-Αννόβερο (19:45)
Κρίενς Λουκέρνη-Ζάμπρζε (21:45)

H βαθμολογία του 2ου Ομίλου:

ΑΕΚ-Αννόβερο: Η προαναγγελία του αγώνα

Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής:

Τρίτη (28/11)

ΑΕΚ-Ζάμπρζε (19:45)
Αννόβερο-Κρίενς Λουκέρνη (19:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x