Χάντμπολ

Τζούκιτς: «Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος με Αννόβερο, η καλύτερή μας στη σεζόν»

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Τζούκιτς ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αννόβερο.

Στην εξαιρετική απόδοση της ΑΕΚ στο προηγούμενο παιχνίδι με το Αννόβερο (και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονό του) στάθηκε ο Ντράγκαν Τζούκιτς ενόψει της δεύτερης σύγκρουσης των δύο ομάδων, την Τρίτη (21/11, 19:45) στη Χαλκίδα.


«Τα παιχνίδια έως τώρα έχουν δείξει ότι το EHF European League παραμένει μια εκπληκτική διοργάνωση με πρεστίζ. Και αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι σε αυτή. Ο αντίπαλός μας, το Αννόβερο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει κάνει τέλειες εμφανίσεις στα παχνίδια του Ομίλου ως τώρα, όπως και στην Bundesliga. Στο πρώτο παιχνίδι, τους εκπλήξαμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο ξεκίνημα. Χωρίς αμφιβολία η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερή μας μέσα στη σεζόν. Οπότε αναμένω ένα ενθουσιώδες και ενδιαφέρουν παιχνίδι και τώρα.
Το πιο σημαντικό και σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι του χάντμπολ στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, από την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού χάντμπολ και για αυτό πρέπει εμείς να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για ένα είμαστε ανταγωνιστικοί
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «δικεφάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x