Χάντμπολ

Θα ζητήσει το κλειστό του ΟΑΚΑ για τον τελικό η ΑΕΚ!

Την πρόθεση του να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο εντός έδρας τελικός της ΑΕΚ κόντρα στην Ίσταντς για το EHF Cup, εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», Σταμάτης Παπασταμάτης.

Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε μεγάλη ανατροπή στη Σλοβενία κόντρα στη Γκορένιε και να προκρίθηκε στους διπλούς τελικούς του EHF Cup (15/5 και 22/5) απέναντι στην σουηδική Ίσταντς, όμως σύμφωνα με όσα είπε Σταμάτης Παπασταμάτης μετά το ματς, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» αποκάλυψε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ζητήσουν να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο εντός έδρας τελικός και όχι στο «Γ.Κασιμάτης».

Αναλυτικά όσα είπε στο e-handball.gr:

Για τα λόγια του προς του παίκτες μετά την πρόκριση: «Τους θύμισα αυτό που τους είχα πει στον πρώτο αγώνα με την Γκορένιε που είχα και τα γενέθλιά μου ότι αυτά τα αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες και για μεγάλους άνδρες. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά και να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: «Ήταν μια σπουδαία πρόκριση και ασφαλώς για μένα προσωπικά μία μεγάλη δικαίωση. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, η ομάδα είχε συνοχή και έβγαλε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον τελικό με την Ίσταντς ανέφερε: «Το πιθανότερο και το πιο λογικό είναι να ζητήσουμε το ΟΑΚΑ “αίθουσα Νίκος Γκάλης” για τον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x