Χάντμπολ

Ανανιάδης: «Κάναμε υπέρβαση, με την ίδια θέληση στον τελικό»

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο προπονητής της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης.

Η Πυλαία κατάφερε να πάρει την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας, Μπάμπη Ανανιάδη να δηλώνει μετά την λήξη του αγώνα, πως η ομάδα του πρέπει να πάει με την ίδια θέληση και στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αρχικά σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί όπως είχα ξανά πει, κάναμε μια υπέρβαση κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Όμως όλη τη χρονιά είμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα μας τα παιχνίδια, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ και η πιο νεανική και αυτό ίσως θα μπορούσε να μας βγει σε άγχος και να χάσουμε το παιχνίδι. Αντίθετα μας βγήκε σε θέλησε και πάθος κερδίσαμε μονομαχίες και είμασταν πιο συγκεντρωμένοι».

Ενώ συνέχισε: « Όταν φτάνεις σε ένα final-four σίγουρα κανένας δεν σκέφτεται την ήττα όλη σκέφτονται την πρόκριση και την νίκη. Με την ομάδα έχω ένα ισχυρό δέσιμο μπορεί να είμαι προπονητής αλλά ήμουν και πρώην συμπαίκτης με τους περισσότερος είμαι και πρώην συμπαίκτης. Πρέπει λοιπόν να πανηγυρίσουμε λίγο την πρόκριση και έπειτα να δούμε το άλλο παιχνίδι να κάνουμε σκάουτινκ. Πρέπει να πάμε με τον ίδιο ζήλο και θέληση στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x