Χάντμπολ

Αρχίζει τη μάχη η ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για τη μάχη του τίτλου μπαίνουν ΑΕΚ και Διομήδης, με τον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ Ανδρών να γίνεται την Τετάρτη στις 20.00. Κορυφαίος του… φινάλε ο Τσιλίμπαρης

Την Τετάρτη (21/5) θα ξεκινήσουν οι μάχες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ Ανδρών, με την ΑΕΚ, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, να υποδέχεται τον Διομήδη Άργους.

Οι δύο ομάδες θα διαξιφιστούν στο κλειστό του Πανελληνίου στις 20.00, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την ίδια ώρα την Τρίτη (27/5) στο κλειστό της Νέας Κίου.

Σε περίπτωση που δεν έχει ξεκαθαρίσει στα δύο παιχνίδια ο τίτλος, οι δύο ομάδες θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία στον τρίτο τελικό που θα γίνει την Παρασκευή (30/5) στις 20.00.

Κορυφαίος του φινάλε ο Τσιλίμπαρης
Ο Κώστας Τσιλίμπαρης ψηφίστηκε σχεδόν παμψηφεί ως κορυφαίος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής της Α1, μετά τη μεγάλη εμφάνισή του στο ματς της ΑΕΚ με το Διομήδη Άργους, που χάρισε στους «κιτρινόμαυρους» το πλεονέκτημα για τα πλέι οφ.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας συγκέντρωσε 10 ψήφους των προπονητών, έναντι μιας του Γιώργου Μαστορογιάννη και ενός λευκού.

«Χθες ήμουν εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος συναθλητής μου. Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι πλούσιο. Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας για τον τελικό. Ανέβηκε η ψυχολογία μας γιατί κερδίσαμε για 4η φορά τον Διομήδη φέτος. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τους τελικούς, αν θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα», σχολίασε ο έμπειρος τερματοφύλακας στην επίσημη σελίδα της ΟΧΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x