Χάντμπολ

Η σύσκεψη για τον πρώτο τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Χαλκίδα η σύσκεψη ασφαλείας για τον πρώτο τελικό της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Κανήθου την ερχόμενη Παρασκευή.

Στη σύσκεψη ασφαλείας για τον πρώτο τελικό της Handball Premier ανάμεσα σε AEK και Ολυμπιακό την Τετάρτη, συμμετείχαν η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, εκπρόσωποι της ΟΧΕ και των δύο σωματείων, όπως και ο Δήμος Χαλκιδέων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, από την ΟΧΕ οι Ανδρέας Μούκιος (πρόεδρος ΔΕΠ), Δημήτρης Σταυρακάκης (μέλος ΔΣ), από την ΑΕΚ ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, από τον Ολυμπιακό ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Καραμπουρνιώτης, από το Δήμο Χαλκιδέων η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, Φώτης Γκούνης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Θα εκδοθούν από την ΑΕΚ 1.000 εισιτήρια, συν τα διαρκείας.

-Η χωρητικότητα θα είναι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, δηλαδή 1.200 θέσεις.

-Οι αθλητές του Ολυμπιακού, που θα είναι εκτός αποστολής, μαζί με τα μέλη του ΔΣ (σύνολο 15 άτομα) θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο χώρο της εξέδρας που υπέδειξαν οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας.

-Η ΟΧΕ για τις ανάγκες θα προμηθευτεί είκοσι προσκλήσεις.

-Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 18:00.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους θεατές.

-Εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών σε ότι αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα με απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημα της ΔΕΑΒ και εισήγηση της Δ/νσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ακολούθησε συνάντηση των εκπροσώπων της ΔΕΠ/ΟΧΕ και των σωματείων για την εύρυθμη διεξαγωγή των τελικών.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύσκεψη για τον δεύτερο τελικό στις 10/5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x