Χάντμπολ

Ιβάν Σλίσκοβιτς: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Ποιος είναι ο Κροάτης που ξεχώρισε στον τελικό του Σούπερ Καπ…

Στον τελικό για το Σούπερ Καπ 2023 ο Ολυμπιακός λύγισε 26-25 την ΑΕΚ και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Ένας απ’ αυτούς που ξεχώρισαν στο παιχνίδι ήταν ο Ιβάν Σλίσκοβιτς, ένας παίκτης που ήρθε φέτος στην ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο 32χρονος έκανε φοβερό ξεκίνημα με την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού μέτρησε στον τελικό 9 γκολ συνολικά και βοήθησε την ομάδα σε κρίσιμες στιγμές να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Κροάτης προέρχεται από μια σημαντική πορεία την προηγούμενη σεζόν και σε εθνικό επίπεδο ξεχωρίζει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016.

Ο Ιβάν Σλίσκοβιτς έχει αγωνιστεί στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα με την Γκέπινγκεν, ενώ την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Στουτγκάρδης.

Τη διετία 2020-22, ο διεθνής αριστερός Ιντερ, έπαιξε στην Πόρτο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην RK Nexe, το 2011. Με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, ο Ιβάν Σλίσκοβιτς έχει κατακτήσει δύο μετάλλια, το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας, το 2016 και το ασημένιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, το 2013.

Από το ξεκίνημα λοιπόν η νέα προσθήκη του Ολυμπιακού αποδεικνύεται «χρυσή», με τα 9 γκολ στον τελικό και τη σημαντική συνδρομή του στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν να γίνονται λόγος αποθέωσης από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x