Χάντμπολ

Καρασαββίδης-Κανδύλας: «Να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο»

Για τον αυριανό τελικό του Super Cup Ελλάδας, μίλησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης και ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Κανδύλας.

Την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στον Ολυμπιακό, έβαλαν σαν στόχο για τον τελικό του Super Cup Ελλάδας στο χάντμπολ, ο Γιώργος Καρασαββίδης (προπονητής) και ο Πέτρος Κανδύλας (αρχηγός), στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/9)

Αναλυτικά όσα δήλωσαν


Γιώργος Καρασαββίδης-Προπονητής Ολυμπιακού


«Να εκφράσω και εγώ τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες Διομήδη και Δούκα. Να πω και ένα λόγο παραπάνω για τη Λένα, η οποία με βοήθησε προσωπικά στο πέρασμα μου από την ομάδα του Άργους. Σίγουρα θα λείψει από το άθλημα μας. Επίσης θέλω να εξάρω την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για την ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας και να πω ότι εμείς ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου για όσα κάνουν για τα παιδιά αυτά.


Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, είναι παράξενο στο ελληνικό χάντμπολ να ξεκινάμε τη σεζόν με έναν τελικό. Είναι ωραίο, μας αρέσει γιατί μας βάζει από την αρχή στην πίεση. Είμαστε προετοιμασμένοι, θέλουμε να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο.

Θα παλέψουμε για αυτό. Η ομάδα της Πυλαίας απέδειξε πέρσι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπως και εμείς άλλωστε στους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού δεν ήμασταν το φαβορί. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που είσαι υποχρεωμένος πάντα να σκέφτεσαι τη νίκη. Δεν μπορείς να χάσεις ούτε σε φιλικό...».


Πέτρος Κανδύλας-Αρχηγός Ολυμπιακού


«Θέλω να δώσω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια. Είμαι χαρούμενος για την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον τελικό του Σούπερ Καπ και να στηρίξει το ΠΙΚΠΑ Βούλας. Αυτά πρέπει να γίνονται και μάλιστα πιο συχνά. Ως αθλητές μας αρέσει να παίζουμε για καλό σκοπό.

Ο αυριανός αγώνας είναι η επιβράβευση των δύο ομάδων για τους τίτλους που κατέκτησαν πέρσι και μάλιστα τα κατάφεραν προερχόμενες από θέση αουτσάιντερ με σκληρή δουλειά και πάθος. Περιμένω ένα σκληρό αγώνα με έμφαση στην άμυνα. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει.

Για εμάς είναι πλέον ρουτίνα να παίζουμε τελικούς. Η ομάδα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φέρει έναν ακόμη τίτλο στο σύλλογο. Ο καθένας έχει ένα δικό του τρόπο να προετοιμάζεται για αυτά τα ματς, εγώ προσωπικά σκέφτομαι την ώρα που θα σηκώνω την κούπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x