Χάντμπολ

Ανανιάδης-Αλατσατιανός: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, έχουμε δουλέψει αρκετά»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/9), η συνέντευξη Τύπου για το Super Cup Ελλάδας, με τον προπονητής και τον αρχηγό της Πυλαίας να μιλάνε για την αυριανή αναμέτρηση.

Ολυμπιακός και Πυλαία ρίχνονται αύριο στη μάχη του πρώτου τίτλου για τη φετινή χρονιά, το Super Cup Ελλάδας στο χάντμπολ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/9), πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Μπάμπη Ανανιάδη (προπονητής) και ο Γιάννης Αλατσατιανός (αρχηγός) ήταν αυτοί που μίλησαν από την πλευρά της Πυλαίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Μπάμπης Ανανιάδης-Προπονητής Πυλαίας

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τους εκλιπόντες και να δώσω συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την επαναφορά του Σούπερ Καπ αλλά και για την πρωτοβουλία για τη στήριξη του ΠΙΚΠΑ Βούλας. Το χάντμπολ και ο αθλητισμός δεν είναι τα στενά όρια ενός γηπέδου. Πρέπει να προσφέρουμε στην κοινωνία σαν σύνολο, αλλά και ατομικά ο καθένας μας.

Είναι ένα επίσημο ματς, ένας τελικός ο οποίος στο τέλος της ημέρας δίνει κύπελλο, άρα το παίρνουμε πάρα πολύ σοβαρά. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα για αυτό το παιχνίδι. Αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, ώστε να… τραβήξουμε από τα μαλλιά την όποια ευκαιρία μας δοθεί και οτιδήποτε μας αναλογεί.

Έχουμε κάνει νέες προσθήκες. Το στοίχημα για τη νέα σεζόν είναι να φτιάξουμε γρήγορα ομοιογένεια η οποία θα φέρει καλά αποτελέσματα από την αρχή. Έχουμε προσδοκίες από την περασμένη χρονιά και πλέον έχουμε όλοι ευθύνες».

Γιάννης Αλατσατιανός - αρχηγός Πυλαίας

«Τα συλλυπητήρια μου για τους εκλιπόντες. Δεν τους έχω ζήσει αλλά έχω ακούσει πολλά, ειδικά για τη Λένα. Για το κοινωνικό πρόσωπο του τελικού και εγώ όταν το πληροφορήθηκα χάρηκα πολύ. Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι άλλη μια φορά που δεν είμαστε το φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μάθει να παλεύουμε και να διεκδικούμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Έχουμε δουλέψει αρκετά στην προετοιμασία, ώστε να μπούμε γρήγορα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως το αυριανό. Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες και προσπαθούμε τα νέα παιδιά να μπουν στην φιλοσοφία που είχαμε ειδικά στο τελευταίο μισό της περασμένης σεζόν. Θα παλέψουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x