Χάντμπολ

Πανηγυρικά στους «8» ο ΠΑΟΚ

Ένας κυρίαρχος ΠΑΟΚ, νίκησε 30-24 την Μπιέλοβαρ στην Πυλαία στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του EHF Cup χάντμπολ γυναικών και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα 30-24 την Μπιέλοβαρ στο κλειστό της Πυλαίας στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του EHF Cup χάντμπολ γυναικών και, σε συνδυασμό με το 28-22 της πρώτης αναμέτρησης στο ίδιο γήπεδο την Παρασκευή, πήρε μια πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά.

Από την αρχή του ματς, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με +2 και +3 και εκμεταλλεύτηκε το κακό ξεκίνημα της κροατικής ομάδας. Στο δεύτερο 15λεπτο, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την άμυνά του και έφτασε στο 14-9.

Στην επανάληψη, οι νταμπλούχες Ελλάδος έφτασαν στο 23-16 και, έτσι, στα τελευταία λεπτά ο Δημήτρης Πελεκίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.


ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Γκάτζιου 8, Σεβδίλη 1, Παναγιωτίδου 3, Στογιάνοβιτς 4, Χατζηπαρασίδου 5, Μεντεσίδου, Σαμολαδά, Νίκολιτς, Γιοβάνοφσκα 8, Τσικνάκη, Καραχαρίση, Μπατζαρακούδη, Μπελέσκα, Κουκμίση 1, Καγιούμοβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x