Χάντμπολ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Πράξη δεύτερη στους τελικούς χάντμπολ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται σήμερα στον δεύτερο τελικό της Handball Premier.

Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός αγώνας της σειράς των τελικών της Handball Premier ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ διεξάγεται απόψε (19:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr) στο Κλειστό «Τ. Καμπούρης». Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων όλα τα ματς φιλοξενούνται στη Χαλκίδα, με τους γηπεδούχους να είναι… εναλλάξ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το άτυπο break με 29-26 στην παράταση στον πρώτο αγώνα και απόψε, στην κοινή έδρα των τελικών, θα είναι εκείνοι που θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στην προσπάθεια να φτάσουν στο 2-0. Αντίθετα, η «Ένωση» που μετά την ήττα στον αγώνα της Παρασκευής απομάκρυνε τον Δημήτρη Δημητρούλια ορίζοντας νέο προπονητή τον Αλέξη Αλβανό, θα προσπαθήσει για την ισοφάριση και την ανάκτηση του αβαντάζ.

«Μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό, έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αφενός, πρέπει να ετοιμαστούμε τακτικά, ώστε να είμαστε ευπροσάρμοστοι σε ό,τι καινούριο αντιπαρατάξει το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ και αφετέρου να ανταπεξέλθουμε στην ψυχολογική αντίδραση της ΑΕΚ, μετά από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια, θα μας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το break που κάναμε στον πρώτο τελικό», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Καρασαββίδης.

Ο Αλέξης Αλβανός, από πλευράς ΑΕΚ, είπε: «Ενόψει του δεύτερου τελικού είχαμε τρεις μέρες χρόνο να δουλέψουμε με τους παίχτες μας. Υπήρχε 100% ανταπόκριση στα πράγματα που τους ζητήσαμε, καθώς η αγωνιστική τους εμπειρία και ικανότητα έδειξε άμεσα την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα. Έχουμε όλοι πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο!».

Στην προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Ολυμπιακός μετρούν 19 αγώνες, 9 με γηπεδούχο την «Ένωση» και 10 τους Πειραιώτες. Συνολικά, οι νίκες είναι 7 για την ΑΕΚ, 8 για τον Ολυμπιακό, ενώ 3 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Στους αγώνες με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες, ενώ 3 ματς είχαν νικήτρια την «Ένωση» και άλλα τρία ήταν ισόπαλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x