Χάντμπολ

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ ο Παπαγιώτας

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μίλτος Παπαγιώτας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος».

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο ο Μίλτος Παπαγιώτας. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή του 19χρονου εξτρέμ για ένα χρόνο για την ομάδα χάντμπολ ανδρών, με τον αθλητή να προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μίλτο Παπαγιώτα, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2003, προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει το... ταξίδι του στην ανδρική ομάδα του "Δικεφάλου" για ακόμα μία χρονιά.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Μίλτος Παπαγιώτας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, καθώς φέτος κλείνω δέκα χρόνια στον σύλλογο. Ευχαριστώ τους προπονητές, Γιάννη Μπιζέτα και Μίμη Περβανά, οι οποίοι ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα στο χάντμπολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Θα κάνω ό,τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια, θα δώσω την ψυχή μου για την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους και ο ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Χαίρομαι που η ομάδα μας φέτος γέμισε με νέα παιδιά, γεμάτα όρεξη. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x