Χάντμπολ

Παραδόθηκε στη Σεσβέτε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

Μπορεί στο ξεκίνημα να έδειξε... διάθεση για πρόκριση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εύκολα με 21-27 από τη Σεσβέτε στη Μίκρα και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.

Άδοξο ήταν τέλος του ΠΑΟΚ στο EHF European Cup. Οι Θεσσαλονικείς αν και πάλεψαν, γνώρισαν την ήττα με 21-27 από τη Σεσβέτε στη Μίκρα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «32» του θεσμού, σαν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι Κροάτες είχαν το +5 από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, όμως οι «ασπρόμαυροι» με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με +3 (13-10), αφήνοντάς τα όλα ανοιχτά για την ανατροπή. Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι, εκτόξευσαν τη διαφορά και έφτασαν στη νίκη.

Για τον «δικέφαλο του βορρά« ξεχώρισε επιθετικά ο Τάσος Τριανταφυλλίδης με πέντε γκολ, ενώ από την πλευρά των νικητών ο Ιβάν Ντουμέντσιτς πέτυχε επτά τέρματα.

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Μίκρα στις 18:00 για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου 3, Αποστόλου, Α. Τριανταφυλλίδης 5, Μοισίλοφ, Τσαναξίδης 3, Κουκμίσης 2, Καβουσανάκης 3, Δ. Τριανταφυλλίδης 1, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης, Γιαβασίδης.

MRK Sesvete (Ιβάντιτσα): Πέριτς, Κάπριτς 1, Τόπιτς 2, Ν. Γέλοβτσιτς 1, Τζ. Γέλοβτσιτς, Ραουζάν, Ντούμενσιτς 7, Πούριτς, Χρσάκ 4, Σούκερ 1, Ζάκιτς 1, Γκάβριτς 5, Ζόβακ, Στρκοβιτς 1, Φίνεκ , Λούκασετς 4.

Διαιτητές: Γιόντσεφ- Γιόντσεφ (Βουλγαρία). Δίλεπτα: 4-6, Πέναλτι: 1/3-3/3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x