Χάντμπολ

Το βίντεο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τα όσα καταγγέλλει στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για τα όσα καταγγέλλει στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο report του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία και καταγγέλλει ότι με μπροστάρη τον Κουντούρη «ερυθρόλευκοι» οπαδοί τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα!

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με… μπροστάρη τον γνωστό πρόεδρο, Κουντούρη, οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στα κάγκελα, «τινάζοντας» το παιχνίδι στον αέρα. Σε σημείο το οποίο το μομέντουμ έδειχνε ΠΑΟΚ, υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή, αφού οι γνωστοί-άγνωστοι ήταν πραγματικά μία «ανάσα» από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό φυσικά επηρέασε και την διαιτητική δυάδα, η οποία ξεκίνησε να τα βλέπει όλα με «κόκκινα» γυαλιά. Περίεργα δίλεπτα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, και ασυλία στους παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικά, για όσους αναρωτήθηκαν γιατί τόσο αιφνίδια δεν υπήρχε κάλυψη του αγώνα, υποτίθεται λόγω κακού φωτισμού, ενώ στο παρελθόν έχουν μεταδοθεί επανειλημμένως αγώνες στο γήπεδο διεξαγωγής το παιχνιδιού, μάλλον πήραν αμέσως τις απαντήσεις τους.

Κύριε Γκαντή, να χαίρεστε τα πρωτοπαλίκαρα τους διαιτητές σας…
»

Ο «δικέφαλος του Βορρά», μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, σχολιάζοντας «το βίντεο της ντροπής».

Δείτε το:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x