Χάντμπολ

Παπασταμάτης: «Φέραμε την ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης όπως της αξίζει»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σταμάτη Παπασταμάτη, μετά την κατάκτηση του EHF European Cup από την ΑΕΚ, με τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης» να αναφέρεται στους επόμενους στόχους της ομάδας του.

Το EHF European Cup κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής (30/5) η ΑΕΚ, με τον Σταμάτη Παπασταμάτη να σημειώνει ότι η «Ένωση» έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, όπως της αξίζει.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου» -ο οποίος εν συνεχεία «πνίγηκε» στις αγκαλιές των φίλων της «Ένωσης»- αναφέρθηκε και στη δημιουργία νέου γηπέδου για την ομάδα του αλλά και στις παραπάνω διοργανώσεις, στις οποίες θα προσπαθήσει να συμμετάσχει.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Παπασταμάτη:

«Όχι, όταν ξεκίναγα δεν το περίμενα. Με σοβαρή δουλειά όμως και έχοντας καλό προπονητικό τιμ, με σωστές επιλογές, με διόρθωση λαθών φέραμε την ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης όπως της αξίζει. Κάθε καλό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για να πάμε σε παραπάνω διοργανώσεις και να κάνουμε τη δημιουργία του δικού μας γηπέδου. Να συνδράμει και η πολιτεία, όπως έχει κάνει -καλώς- και σε άλλες ομάδες, ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει δικό της γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x