Χάντμπολ

«Μόνο μία ομάδα στην Ελλάδα»: Η ανάρτηση του Λέμος με το τρεμπλ της ΑΕΚ μετά την απώλεια του Ολυμπιακού από τη Βαλούρ

Το τρεμπλ που κατέκτησε η ΑΕΚ το 2021 -το μοναδικό για ελληνική ομάδα- θύμισε ο Πάτρικ Λέμος, μετά την απώλεια του EHF European Cup από τον Ολυμπιακού στον τελικό με τη Βαλούρ.

Την ευκαιρία να θυμηθεί και να... θυμίσει ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ που έχει κατακτήσει τρεμπλ, το 2021, είχε ο Πάτρικ Λέμος.

Ο πλέι μέικερ της «Ένωσης» -και πρώην του Ολυμπιακού- προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, μετά την απώλεια του EHF European Cup από τους Πειραιώτες στον 2ο τελικό με τη Βαλούρ, στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια ανάσα από την τεράστια ανατροπή, ισοφαρίζοντας την εις βάρος τους διαφορά του αγώνα της Ισλανδίας και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, όμως, που δεν τα κατάφερε. Εξού και έχασε τη δυνατότητα για τρεμπλ, έχοντας κατακτήσει ήδη το Κύπελλο Ελλάδας και ενώ επίκεινται οι τελικοί πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (εκεί όπου οι Πειραιώτες θα έχουν πλεονέκτημα έδρας).

Ο Λέμος μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ, με την οποία έχει δεθεί πολύ συναισθηματικά, αποτελώντας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της στις επιτυχίες των τελευταίων ετών (δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και φυσικά το EHF European Cup). Όπως έχει ανακοινωθεί, από την επόμενη σεζόν ο 28χρονος Βραζιλιάνος θα συνεχίσει στην ουγγρική Ταταμπάνια.

Δείτε την ανάρτηση του Πάτρικ Λέμος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x