Στίβος

Ντρισμπιώτη: «Δεν αγωνίζομαι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για εσάς»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας της μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η επιμονή στις λεπτομέρειες και η στήριξη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια είναι το μυστικό της επιτυχίας της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η 39χρονη δρομέας μίλησε για όσα την οδήγησαν στο σπουδαίο επίτευγμα και έστειλε μήνυμα για τις επόμενες επιτυχίες.

Αναλυτικά, το μήνυμά της:
«Πέντε μέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα, αρχίζω να συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο επίτευγμα είναι το να έχεις διακριθεί ανάμεσα στα τεράστια ονόματα του αθλήματος. Επίσης, τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για το πόσο αδιανόητα σημαντικές και απαραίτητες είναι οι λεπτομέρειες στις οποίες επί μήνες ολόκληρους επιμένεις ευλαβικά και όλες έρχονται και σε σώζουν ακριβώς τη στιγμή που τις έχεις ανάγκη, όταν στα τελευταία χιλιόμετρα νομίζεις ότι είναι πιθανό να σε εγκαταλείψει ακόμη και ο ίδιος σου ο εαυτός.

Στους λίγους αλλά υπέροχους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου και πιστεύουν σε μένα ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να λέγεται τριγύρω, σε αυτούς που είναι το καταφύγιό μου όποιος και εάν είναι ο καιρός, οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ”. Δεν αγωνίζομαι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για εσάς, ξεπερνάω τα όριά μου και για εσάς, είστε κινητήριος δύναμη. Πάμε μαζί για όλα τα επόμενα.

Θα θυμάμαι τη Βουδαπέστη με αγάπη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x