Γενικά

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε τόπους διεξαγωγής για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα πινγκ πονγκ

Η ΕΦΟΕΠΑ επικαιροποίησε την Τρίτη το αγωνιστικό πρόγραμμα για τη νέα περίοδο, προσθέτοντας τόπους διεξαγωγής σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα κι αναπτυξιακά τουρνουά πινγκ πονγκ.

Στην πρώτη της ανακοίνωση στα τέλη Ιουνίου, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε βάλει πιθανούς τόπους τέλεσης αγώνων και μόλις έκλεισε τη σχετική εκκρεμότητα για αρκετές από αυτές τις διοργανώσεις έκανε το πρώτο update προς τους ανθρώπους του αθλήματος. Έτσι, κάνει γνωστό το που θα διεξαχθούν τα τρία από τα έξι ατομικά τουρνουά μικρών ηλικιών και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών και παίδων-κορασίδων.

Διατηρεί τα ίδια πιθανά σημεία για τη φιλοξενία διοργανώσεων και όταν στην πορεία τα οριστικοποιήσει θα επικαιροποιήσει ξανά το καλεντάρι.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών θα γίνει στη Σαλαμίνα το τριήμερο 22-24/03 2024. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, που αφορά βεβαίως σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα, οριστικά το ανέλαβαν τα Χανιά για το διάστημα 09-12/05/2024.

Για το πρώτο αναπτυξιακό τουρνουά, αυτό της Αττικής για το σαββατοκύριακο 30/09 και 01/10/2023, μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμα το γυμναστήριο, αλλά ανακοινώθηκε ότι το δεύτερο θα διεξαχθεί στον Βόλο το διήμερο 21-22/10/2023. Τον Οκτώβριο είχε φιλοξενήσει η ίδια περιοχή και το περυσινό τουρνουά της.

Επίσης, στο πρόγραμμα μπαίνει πάλι η Βέροια. Της ανατέθηκε το πέμπτο της σειράς για το σαββατοκύριακο 13-14/01/2024. Στους σταθμούς παραμένει φέτος κι η Αλεξανδρούπολή, η οποία θα διεξάγει το έκτο και τελευταίο Οπεν 09-10/03/2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x