Γενικά

Παγκόσμιο Προολυμπιακό διπλού μικτού: Ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους Σταματούρος/Παπαδημητρίου

Ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την αγωνιστική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του διπλού μικτού πινγκ πονγκ στο Χάβιροφ της Τσεχίας οι Γιώργος Σταματούρος και Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Πηγαίνοντας στο στάδιο 2 του Παγκοσμίου Προολυμπιακού τουρνουά του διπλού μικτού πινγκ πονγκ, οι Γιώργος Σταματούρος και Μαλαματένια Παπαδημητρίου έχασαν στον πρώτο γύρο του ταμπλό 3 από τους Τζάβεν Τσουνγκ/Κάρεν Λίνε από τη Μαλαισία με 4-1 σετ κι αποκλείστηκαν.

Γνώριζαν εξ αρχής ότι μετείχαν σε διαδικασία κορυφαίου αγωνιστικού επιπέδου κι ήθελαν βασικά να κυνηγήσουν ό,τι πιο ουσιαστικό μέσα από αξιόλογες εμφανίσεις. Κρατούν την πρωτόγνωρη και σημαντική για το μέλλον εμπειρία και, βέβαια, το ότι σε δύο αγώνες μέτρησαν δυνάμεις κι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για επόμενες προκλήσεις που ενδεχομένως έχουν, ως δίδυμο, στα διεθνή τραπέζια.

Εφόσον χτες ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο του σταδίου 1 ήταν σαφές ότι Σταματούρος και Παπαδημητρίου (νούμερο 20 στα seeding του Προολυμπιακού) θα είχαν και την Παρασκευή πολύ δύσκολη αποστολή από τον αντίστοιχο γύρο του σταδίου 2. Βρέθηκαν στο ταμπλό 3 και αντιμετώπισαν τους Τζάβεν Τσουνγκ/Κάρεν Λίνε από τη Μαλαισία, οι οποίοι άρχισαν ως νούμερο 19 τους αγώνες και την Πέμπτη έγιναν Νο 13 επειδή είχαν μπει στα προημιτελικά του ενός ταμπλό στο στάδιο 1. Το ελληνικό δίδυμο έκανε την προσπάθειά του, αλλά αποκλείστηκε με 4-1 σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x