Μία άνετη νίκη πέτυχε το Σάββατο η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, με 14-6, για την δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.
Ο διεθνής παίκτης των «ερυθρόλευκων», Τάσος Σχίζας δήλωσε πως: «Το παιχνίδι με τη Γιάντραν ήταν εύκολο για εμάς. Παρ΄ όλα αυτά, δεν υποτιμήσαμε καθόλου την αντίπαλό μας και δείξαμε ιδιαίτερη προσοχή. Ξεπεράσαμε, ακόμη και το εμπόδιο της κακής διαιτησίας, η οποία ήταν υπέρ των Μαυροβούνιων, εμείς, όμως, παραμείναμε συγκεντρωμένοι και ανεπηρέαστοι και έτσι το σκορ πήρε τέτοιες διαστάσεις».
Και συνέχισε: «Παρά τη νίκη, δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμη για πρόκριση, όμως, αν κερδίσουμε εκτός έδρας τη Μλάντοστ, τότε θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Οι Κροάτες είναι μέσα στις δυνατότητές μας και θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός, παιχνίδι με το παιχνίδι, παρουσιάζεται καλύτερος και αυτό μας ενθαρρύνει για την πορεία της ομάδας στις επόμενες σημαντικές υποχρεώσεις της».
Επιμέλεια: Αδάμ Τσίκουρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






