Η κοινή συνύπαρξη μερικών εκ των "μεγάλων" του ελληνικού αθλητισμού στην Πτολεμαΐδα, ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο των ανδρών, σίγουρα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στις αστυνομικές αρχές της περιοχής. Έτσι, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Κοζάνη, για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ώστε να κυλήσει ομαλά η διοργάνωση.
Αυτά θα είναι αυξημένα, πριν και μετά τη διεξαγωγή των τεσσάρων αγώνων, θα υπάρξει μέριμνα για τη μετακίνηση και διαμονή όλων των αποστολών, εξονυχιστικός έλεγχος των εισερχόμενων φιλάθλων στο κολυμβητήριο της μακεδονικής πόλης, προέλεγχος σε καθορισμένα σημεία, επιτήρηση των λεσχών οργανωμένων οπαδών και συγκεκριμένη ταξιθέτηση στις κερκίδες. Χωρίς την πρόσκληση-εισιτήριο για τους φιλάθλους ή τη διαπίστευση για τους εκπροσώπους του Τύπου, σε κανέναν δε θα επιτραπεί να πλησιάσει το κολυμβητήριο.
Στις ομάδες θα δοθούν από 70 προσκλήσεις, ενώ οι υπόλοιπες 1.300, θα δοθούν σε συλλόγους και σωματεία της περιοχής.
Στη σύσκεψη, το «παρών» έδωσαν ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κοζάνης, Γιάννης Κούτρας, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της ελληνικής κολυμβητικής ομοσπονδίας και των διαγωνιζομένων σωματείων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος).
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






