Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, μίλησε για την επιτυχία που σημείωσε, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον τελικό των 200 μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.
Ο Έλληνας κολυμβητής δήλωσε: «Ήταν ωραία κούρσα, την ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν μπήκα γρήγορα στη αρχή γιατί αυτό είχαμε πει και για το λόγο αυτό ήμουν πιο γρήγορος στα τελευταία μέτρα. Άλλωστε και οι υπόλοιποι αθλητές νομίζω ότι κράτησαν δυνάμεις για τον τελικό και δεν τα έδωσαν όλα στον ημιτελικό».
Και συμπλήρωσε: «Ο στόχος επιτεύχθηκε για εμένα. Ήθελα να μπω στον τελικό και τα κατάφερα. Δεν θέλω να μιλήσω για μετάλλιο. Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά δεν ήταν ο πρώτος στόχος μου. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν να έμπαινα στην οκτάδα. Από τη στιγμή που τα κατάφερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δε θέλω να μιλήσω για μετάλλιο».
Στ. Δημητριάδης: «Για τον τελικό έχει ο Θεός»
Μεγάλη επιτυχία όμως, και για τον Στέφανο Δημητριάδη που επίσης, προκρίθηκε στον τελικό των 200 μ. πεταλούδα. Ο ίδιος δήλωσε: «Ο χρόνος μου και πάλι δεν ήταν καλός. Ήμουν καλύτερος από τον προκριματικό, αλλά κουράστηκα στο δεύτερο 100άρι. Το θετικό είναι ότι θα κάνω άλλη μία κούρσα και ότι προκρίθηκα για πρώτη φορά σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και ένας τελικός σε μία τέτοια διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο στον τελικό, αλλά είναι μία κούρσα και όλα γίνονται. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Για τον τελικό έχει ο Θεός».
Επιμέλεια: Έφη Χρυσανθοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






