Παράπονα από τους διαιτητές του ημιτελικού του Κυπέλλου πόλο των ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είχαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των «πράσινων», αλλά και οι παίκτες. Αν και αναγνώρισαν την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων», πράγμα που –όπως τόνισαν- επιβεβαιώνει και το σκορ, εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία.
«Στο τέλος καταρρεύσαμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να παίρνει ο Ολυμπιακός έξι αποβολές χωρίς την μπάλα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί κι εμείς να μην έχουμε το δικαίωμα έστω και να κλέψουμε το ματς μέσα στην πισίνα», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός.
Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Τσόκας, σχολίασε: «Όταν το σκορ είναι 10-3, σίγουρα κάποιος θα παραξενευτεί αν μιλήσουμε για τη διαιτησία. Αλλά κι εγώ θα πω το ίδιο με τον Φάνη. Τόσο εδώ, όσο και στο ΟΑΚΑ συνέβη το ίδιο πράγμα με τις αποβολές. Οι παίκτες, όμως, δεν ήμασταν ποτέ μίζεροι».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






