Πόλο

«Στον Εθνικό είναι αχάριστοι»

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου από την Κίνα όπου βρίσκεται, στις καταγγελίες των ανθρώπων του Εθνικού, όσον αφορά τις εκλογές.

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου από την Κίνα όπου βρίσκεται, στις καταγγελίες των ανθρώπων του Εθνικού, όσον αφορά τις εκλογές.

Αναλυτικά η απάντηση του προέδρου της ΚΟΕ:

«Στο θέμα των εκλογών, ο κ. Αναστασίου είναι καλοδεχούμενος και τον περιμένω. Ελπίζω μόνο να κρατήσει το λόγο του και να μην λιποτακτήσει όπως άλλοι στο παρελθόν. Στα υπόλοιπα που ανέφερε, απαξιώ να απαντήσω σε έναν άνθρωπο με μηδενική προσφορά στο χώρο, που δεν τον γνωρίζει ο κολυμβητικός κόσμος, ίσως καλά-καλά ούτε οι Εθνικοί.

Στο θέμα της ηλικίας, από όσο γνωρίζω δεν είμαι με το ένα πόδι στον τάφο, ούτε ξέρω αν υπάρχει όριο στην ηλικία για να είναι κάποιος πρόεδρος. Για τους 25 Ολυμπιακούς του συμβουλίου της Ομοσπονδίας, έχω να πω το εξής: οι κύριοι Χρυσοστόμου, Σαρακατσάνης, Τελώνης, Μιχαηλίδης, Αριστείδης Παπαδόπουλος είναι Ολυμπιακοί;

Για το κολύμπι, ο Ιούνιος δεν είναι μήνας μεταγραφών. Ας φέρουν τις αιτήσεις τον Οκτώβρη να τις περάσουμε. Το θέμα της Σκέλος έγινε τον Οκτώβρη. Όσα αναφέρουν είναι φτηνιάρικα, ποταπά και κομπλεξικά. Συκοφαντίες και ψεύδη. Στον Εθνικό είναι αχάριστοι.

Είναι οι πιο ευνοημένοι την τελευταία τριετία σε πολλά ζητήματα και οικονομικά. Ό, τι ζήτησαν το πήραν. Ας ρωτήσουν και τις προηγούμενες διοικήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x