Μπορεί η Εθνική πόλο των γυναικών να προκρίθηκε απευθείας στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Μορφέση η αποστολή τους δεν έχει τελειώσει. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε την προσοχή των παικτριών του στον ημιτελικό και επισήμανε πως δεν υπάρχει πρόβλημα για κανέναν αν χάσει η Εθνική αλλά να παίξει το πόλο που ξέρει και αρμόζει στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μορφέσης στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:
«Δεν έχουμε τελειώσει την αποστολή μας στο Αϊντχόφεν, επειδή πετύχαμε να περάσουμε στην 4άδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή πρόκριση στο Προολυμπιακό, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 και το Ευρωπαϊκό του 2014. Ζητώ την προσοχή σας στα παιχνίδια που έρχονται και την προσπάθεια σας να παίξουμε καλό πόλο, αυτό που δεν έχουμε καταφέρει ακόμη εδώ στο Αϊντχόφεν, λόγω και των προβλημάτων που είχαμε με τον μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας.
Από εσάς θέλω να παίξετε όπως αρμόζει. Αν είναι να χάσουμε, στον ημιτελικό, να χάσουμε αφού θα έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε, ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, σε υψηλό επίπεδο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






