Πόλο

Ξέσπασε στο Καζακστάν!

Τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «πλήρωσε» το Καζακστάν. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση συνέτριψαν τις αντιπάλους με 21-9 σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Την Κυριακή, οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Σανγκάης, στο τελευταίο τους παιχνίδι στη διοργάνωση θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Καναδάς-Ολλανδία για τις θέσεις 5-6.

Τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «πλήρωσε» το Καζακστάν. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση συνέτριψαν τις αντιπάλους με 21-9 σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

Η Ελλάδα μπήκε δυνατά από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο, πήρε διαφορά έξι τερμάτων (1-7) και μαζί το προβάδισμα για τη νίκη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και χαλάρωσε λίγο στη δεύτερη περίοδο, μπήκε ξανά δυναμικά στο β’ μέρος «κλειδώνοντας» τη νίκη με την εξαιρετική Χριστίνα Τσουκαλά. Χρόνο συμμετοχής και στην νεαρή γκολκίπερ Χρυσή Διαμαντοπούλου έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Την Κυριακή, οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Σανγκάης, στο τελευταίο τους παιχνίδι στη διοργάνωση θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία, στις 11, για τις θέσεις 5-6.


Τα οκτάλεπτα: 1-7, 4-4, 2-6, 2-4

Καζακστάν: Γιακάγιεβα 1, Γκριτσένκο 3 Ακιλμπάγεβα 2, Τσεγκοντάγεβα 1, Ζούμπκοβα 1, Τουροβα 1.

Ελλάδα: Τσουκαλά 6, Μελιδώνη 2, Λιόση 2, Ασημάκη 4, Αντωνάκου 2, Λαρά 1, Γερόλυμου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x