Πόλο

Λοράντος: «Θέλει προσοχή»

Η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής με προορισμό τη Γερμανία, όπου αύριο (Σάββατο 6/10) θα αντιμετωπίσει το Ανόβερο γα την δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής του ΝΟΒ, Τεό Λοράντος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ματς απαιτεί προσοχή ώστε να φτάσουν οι «μπέμπηδες» στη νίκη ενώ τόνισε ότι ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση.

Η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής με προορισμό τη Γερμανία, όπου αύριο (Σάββατο 6/10) θα αντιμετωπίσει το Ανόβερο γα την δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του ΝΟΒ, Τεό Λοράντος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ματς απαιτεί προσοχή ώστε να φτάσουν οι «μπέμπηδες» στη νίκη ενώ τόνισε ότι ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση.

«Είναι ένας αγώνας που θέλει προσοχή. Στόχος δεν είναι άλλος από το να φτάσουμε στη νίκη, αποτέλεσμα που θα μας φέρει πολύ κοντά στο να «κλειδώσουμε» τη θέση μας στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του Ομίλου. Περιμένω τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουν όσα λέμε και κάνουμε στις προπονήσεις», ήταν τα λόγια του κόουτς της Βουλιαγμένης.

Όσο για την αποστολή; Την αποτελούν οι: Τσαλκάνης Κώστας, Μανώλης Μυλωνάκης, Ευάγγελος Ποταμιάνος, Άντρια Κομάντινα, Αρτιν Ελμισιάν, Χρήστος Λουιζίδης, Χρήστος Αφρουδάκης , Διονύσης Καρούντζος, Άγγελος Βλαχόπουλος ,Αλέξανδρος Γούνας, Δημήτρης Τίγκας, Μάνθος Βουλγαράκης και Στέλιος Πρωτονοτάριος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x