Πόλο

Αλεξία Καμμένου: «Μπορούμε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι»

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για την εκπλήρωση του ονείρου της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας πως είναι κάτι που ήθελε από μικρό παιδί.

Στιγμές που ονειρευόταν από μικρό παιδί ζει η Αλεξία Καμμένου, όπως δήλωσε μετά την επιστροφή της Εθνικής από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Εθνική γυναικών πανηγύρισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Ομοσπονδιακή τεχνικό να δηλώνει σίγουρη για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας και αισιόδοξη για την κατάκτηση μεταλλίων στις ερχόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

«Καταφέραμε και φέραμε μετά από 16 χρόνια μια μεγάλη πρόκριση. Η ομάδα επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα τεράστιο γεγονός. Είμαι περήφανη για τις αθλήτριες μου», ανέφερε αρχικά, μετά την επιστροφή της Εθνικής από το Αϊντχόφεν.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τους συνεργάτες μου που έδωσαν τη ψυχή τους και πίστεψαν σε αυτό το όνειρο», συμπλήρωσε.

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Είμαι ευλογημένη που το ζω όλο αυτό, το είχα όνειρο από μικρό παιδί, είναι κάτι που μου έλειπε στη καριέρα μου η παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε πλέον μπροστά μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα και το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς. Η ομάδα μπορεί να κατακτήσει στο Παρίσι ένα μετάλλιο. Δεν επαναπαυόμαστε, σίγουρα χωρίς άγχος πρόκρισης μπορούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα, και να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά αξίζει η ομάδα, γιατί η δυναμική της είναι να διεκδικεί και να κατακτά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x