Πόλο

Πήρε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 14-10 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Σεράφειο», στο φινάλε της β' φάσης της Α1 πόλο ανδρών. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Νικήτρια βγήκε η Βουλιαγμένη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 14-10, για το φινάλε της β' φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΝΟΒ πήρε άνετα τους τρεις βαθμούς και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου γκρουπ, αφήνοντας τον Απόλλωνα στην τέταρτη.

Η ομάδα του Κόλιανιν πήρε ευρύ προβάδισμα από νωρίς (6-1) και κράτησε απόσταση ασφαλείας ως το φινάλε, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Τρούλο με τέσσερα τέρματα. Για τον Απόλλωνα ξεχώρισε ο Γούνας με πέντε.

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-4, 2-4, 3-2.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Τουρκομένης, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Κότσκαρ, Τσαβαλιάρης.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος 4, Πάπαριτς, Λόζινα 2, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 8-13
ΠΑΟΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας 13-13
Παναθηναϊκός-ΝΟ Χανίων 8-9
Απόλλων Σμύρνης-Βουλιαγμένη 14-10
Υδραϊκός-Περιστέρι 8-8
ΝΟ Χίου-Παλαιό Φάληρο 11-9
Βόλος-Άρης 9-10
Εθνικός-ΑΕΚ 8-7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x