Πόλο

Ασημάκη: «Χαρούμενη που τα κατέκτησα όλα με τον Ολυμπιακό»

Ήταν η πρώτη της χρονιά στον Ολυμπιακό και κατάφερε να πανηγυρίσει πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Εξ’ ου, λοιπόν, η Αλεξάνδρα Ασημάκη εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από χαρούμενη, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πριν λίγο καιρό σήκωσε το Champions League του γυναικείου πόλο.

Σήμερα ήρθε και το πρωτάθλημα (με 3-2 νίκες απέναντι στη Βουλιαγμένη).

Δικαιολογημένα, λοιπόν, η Αλεξάνδρα Ασημάκη εμφανίστηκε χαρούμενη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία της ομάδας, μόλις στην πρώτη της χρονιά στο λιμάνι, ενώ δήλωσε και ανακουφισμένη που μια δύσκολη σεζόν (αφού στην αρχή κανείς δεν γνώριζε πού θα αγωνιζόταν) έφτασε στο τέλος της τόσο… ωραία!

Αναλυτικά όσα είπε η Ασημάκη στους 94,6 και τους Νίκο Ζέρβα-Παναγιώτη Σγαρδέλη

«Πιστεύαμε στον τίτλο και τον θέλαμε πολύ. Το πρωτάθλημα είχε πολύ δρόμο και αξίζουν μπράβο στη Βουλιαγμένη που κατάφερε να το φέρει στα ίσα. Σήμερα ήταν τελικός, μπήκαμε απ’ την αρχή δυνατά γιατί παίζονταν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Ήταν μια χρονιά δύσκολη και γεμάτη, ευτυχώς τα καταφέραμε και πλέον επικρατεί ανακούφιση καθώς η σεζόν τέλειωσε και πήραμε όλους τους στόχους μας (σ.σ και Ευρωπαϊκό)».

Στο αν έπαιξε ρόλο η ψυχολογία, απάντησε: «Σαφώς ψυχολογικά η Βουλιαγμένη ήταν πιο ανεβασμένη μετά την ισοφάριση, καθώς είχε παίξει καλά στα δύο τελευταία ματς, ενώ εμείς όχι και τόσο. Σήμερα, ωστόσο, έπαιξε ρόλο η έδρα μας, είχε πιο πολύ κόσμο ακόμα κι απ’ το Ευρωπαϊκό. Ήταν όλοι κοντά μας και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό».

Όσο για το πώς αισθάνεται η ίδια: «Ήταν ιδιαίτερη κ δύσκολη σεζόν για μένα, λόγω και του θέματος που υπήρξε στην αρχή της. Ήταν απ’ τις πιο γεμάτες, έντονες, δύσκολες της πορείας μου. Χαίρομαι πολύ που πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό και τα κατακτήσαμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x