Πόλο

«Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουμε στον Πειραιά»

Καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε το πρωτάθλημα στο γυναικείο πόλο δεν είχε ο Χάρης Παυλίδης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο τεχνικός του σημείωσε ότι θα ήταν απίθανο να χάσει στον Πειραιά

Βέβαιος για την κατάκτηση του τίτλου, ακόμα και πριν τον τελικό με τη Βουλιαγμένη, δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ήταν σίγουρος για το μέταλλο πρωταθλητή που θα έβγαζε η ομάδα του και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τον τίτλο μέσα στην έδρα της.

«Η Βουλιαγμένη είμαι μια μεγάλη ομάδα και το απέδειξε. Όταν φτάσαμε με την πλάτη στον τοίχο ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλουμε εγωισμό και καρδιά πρωταθλητή. Ήταν μια εύκολη νίκη. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουμε στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί δυο σερί χρονιές μια ομάδα να παίρνει ευρωπαϊκό τίτλο και πρωτάθλημα μαζί.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου και ένα ευχαριστώ στη διοίκηση και προσωπικά τον Μιχάλη Κουντούρη, στον οποίο θέλω να αφιερώσω αυτό τον τίτλο»
, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για τα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα, ο Χάρης Παυλίδης τα καταδίκασε, αλλά υπονόησε ότι η αντίδραση της Βουλιαγμένης γι’ αυτά σημειώθηκε επειδή έχανε:

«Όταν υπάρχουν 2.000 οπαδοί σ’ ένα κλειστό κάποιοι θα προκαλέσουν. Με το σκορ στο 10-4, όμως, νομίζω ότι αυτό ήταν μια αφορμή. Οι προκλήσεις δεν ξεκίνησαν στο τέλος. Ας το έλεγαν από την αρχή. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να χαλάσει έπειτα η γιορτή.

Εγώ προσωπικά πήγα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι πίσω απ’ τον πάγκο της Βουλιαγμένης και ζήτησα από τους οπαδούς να μη γίνει τίποτα. Οι αθλήτριες των ομάδων είναι φίλες, υπάρχουν καλές σχέσεις και εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να μη συμβαίνουν επεισόδια. Νομίζω όμως ότι αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, γιατί νικήσαμε δίκαια και πεντακάθαρα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x